AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ZÜLFÜ DEMİRBAĞ'IN TEBRİK ZİYARETİ

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve beraberindekiler Keban İlçesine gelerek Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’ya tebrik ziyaretinde bulundular.

Demirbağ, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Ak Parti'den Belediye Başkanlığına seçilen Atlı'yı kutladı.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Fethiye Atlı’ya “yerel seçimlerde Baskil ilçesinden sonra % 58,6 oyla seçilmenizden dolayı tebrik ederim” dedi.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı “ Belediye olarak 6 Milyon (Trilyon) üzerinde borç devraldıklarını sayın vekillerimin desteği ile bu borçlardan kurtulmak ve ödemek istiyoruz. Belediye olarak birçok sorunla karşı karşıyayız her sorunla uğracağız. Projelerimiz konusunda sizlerden destek isteyeceğiz” dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ “ Her konuda destek olmaya hazırız” dedi.